Instituut EszenzZ
 
LOGOHSPB.jpg

Leergang HSP begeleider: Start 11 september!

Omscholing of bijscholing? Specialiseer je (verder) in hooggevoeligheid!

Omschrijving

Ben je werkzaam als psycholoog, (alternatief) therapeut, coach of in een andere vorm van begeleiding in de geestelijke gezondheidszorg? Of wil je je omscholen en een start hierin maken?

Zoek je, of vind je het interessant om via een efficiënt gebleken benadering hooggevoelige personen (HSP's) te begeleiden? Herken je als therapeut zelf hoog sensitieve eigenschappen en lijkt het je een uitdaging om in eerste instantie d.m.v. introspectie zelf met deze methoden aan de slag te gaan?

Op 11 september 2021 starten we wederom met de leergang HSP Begeleider om op basis van nieuwe en eigentijdse methodes Hoog Sensitieve Personen (HSP's) te begeleiden in de voor hen belemmerende factoren in het dagelijks bestaan.

Denk hierbij o.a. aan het leren omgaan met externe en interne (zintuiglijke) prikkels en omgevingsfactoren, emoties en gevoelens, structureren en plannen, effectief communiceren, keuzes leren maken, een passende levenshouding verkrijgen, bewust-er-zijn en het gebruiken van de aanwezige sensitiviteit en grenzen leren stellen.

Aantal deelnemers

Gemiddeld 10-12 personen.

Duur

3 maanden (9 zaterdagen).

Certificaat

HSP Begeleider. Deelname landelijk netwerk mogelijk!

Prijs

All-in 1399,00 euro incl. btw.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem even telefonisch contact met ons op.

Via e-mail sturen we je graag de nieuwe digitale folder toe.

Graag tot ziens!

Instituut EszenzZ - Antoine van Staveren
Amsterdam
tel: 0228 23 50 23