Instituut EszenzZ
 
EszenzZlogo2021-HQ.png

Ontdek je kracht en kom tot bloei!

Contact

Welkom op de website van Instituut EszenzZ!

Je komt hier natuurlijk voor een goede reden, dus laten we maar direct en kort vertellen wie we zijn en wat we doen.

We hebben als Instituut EszenzZ inmiddels ruim 19 jaar expertise in hooggevoeligheid (HSP). Ook zijn we gespecialiseerd in angstproblematiek, dwangstoornissen, eetproblemen, burnoutklachten en identiteitsontwikkeling (bv een negatief zelfbeeld).

Honderden cliënten gingen je voor en onafhankelijk onderzoek heeft de effectiviteit van onze EszenzZ methode ruimschoots bewezen! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar we werken uiteraard voor jou en dat is onze passie. De individuele begeleiding (leergang) die we aanbieden is wat anders dan een traditionele therapie. Je zou het meer een 'studie naar jezelf' kunnen noemen. Een interessante, leerzame, nuchtere, praktische, actieve en luchtige manier van jezelf worden, zonder last te hebben van ongewenste innerlijke sensaties en gedragingen. Niets zweverigs, maar juist letterlijk met beide benen op de grond. Daarnaast zijn we zelf ervaringsdeskundigen en daardoor herkennen we wat je ervaart.

Op deze website vertellen we je verder wat we als specialisten nog meer doen en geven we uitgebreide informatie over de individuele begeleidingen. In een vrijblijvend en gratis individueel gesprek van ongeveer een uur in onze sfeervolle ruimte, krijg je alle informatie over wat we doen en kun je zelf de vragen stellen die je hebt. Daarnaast krijgen wij meer informatie over jouw specifieke situatie. En pas als het goed voelt voor je, gaan we kijken naar een start om samen je doelen te gaan bereiken. 

Doe alvast ook eens de online HSP test en zie direct het resultaat. Verdiep je in onze succesvolle HSP boeken, en deel gerust al je ervaringen en vragen via ons grootste HSP forum van Nederland.

Voor professionals zoals therapeuten, coaches en psychologen bieden we al 15 jaar de leergang HSP begeleider aan en nog meer losse bijscholingen middels diverse workshops! Zie het complete overzicht voor 2023 in de agenda. Nieuw is de uitgebreide opleiding tot HSP professional

Heb je vragen? Stel ze eenvoudig via de mail of via Whatsapp rechtsonder in beeld. We zijn vaak direct aanspreekbaar en anders nemen we binnen 24 uur contact met je op. 

Neem gerust contact op voor een afspraak of voor meer informatie: 0228 23 50 23.

Nieuw! Los van Instituut EszenzZ is ook het Zen Guesthouse gerealiseerd.
Kom je van ver? Betaalbaar overnachten met korting voor studenten van Instituut EszenzZ.
Vraag naar de mogelijkheden!

Je bent van harte welkom!