Instituut EszenzZ
 
nbvhlogo.jpg

Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten

Instituut EszenzZ is lid van de beroepsvereniging NBVH.

De NBVH is de grootste non-profit beroepsvereniging van hypnotherapeuten in Nederland. De circa 400 leden zijn opgeleid op HBO-niveau en voldoen aan strenge eisen. Jaarlijks wordt hun licentie na zorgvuldige controle vernieuwd.

Website: NBVH.

 
rbcz-logo.jpg

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Instituut EszenzZ is lid van de RBCZ.
De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Website: RBCZ.

 
HSPB logo.png

HSP begeleiding Nederland

Ons landelijk netwerk van HSP begeleiders bestaat uit personen die de intensieve leergang 'HSP begeleider' hebben gevolgd bij Instituut EszenzZ. 

Zij worden weergegeven op onze gespecialiseerde website: 'HSP begeleiding Nederland.'

Door dit landelijke netwerk zijn er zo'n 60 opgeleide HSP begeleiders vindbaar in Nederland. Het netwerk groeit elk jaar met als doel overal in Nederland kundige begeleiding aan te bieden.

Website: HSP begeleiding Nederland.

 
LFLLOGOsite.jpg

Life for Life project

Het ‘Life for Life project’ is een humaan initiatief van Instituut EszenzZ en is actief sinds 1 januari 2017. Het Life for Life project is bedoeld voor diegenen zonder financiële draagkracht.

De praktische uitvoering van dit project wordt gedaan door de meeste psychologen, therapeuten en begeleiders die werkzaam zijn in ons integraal gezondheidscentrum EszenzZ Centre te Amsterdam.

Meer informatie vind je op de website van het EszenzZ Centre.

 
green-facebook.png

Instituut EszenzZ facebook

Dagelijkse quotes, diverse artikelen, blogs en inzichten met een vleugje humor op de Instituut EszenzZ facebook pagina.

Word gerust ook lid of volg ons.