Instituut EszenzZ
 
HSPB logo.png

HSP begeleiding Nederland

Ons landelijk netwerk van HSP begeleiders bestaat uit personen die de intensieve leergang 'HSP begeleider' hebben gevolgd bij Instituut EszenzZ. 

Zij worden weergegeven op onze gespecialiseerde website: 'HSP begeleiding Nederland.'

Door dit landelijke netwerk zijn er zo'n 60 opgeleide HSP begeleiders vindbaar in Nederland. Het netwerk groeit elk jaar met als doel overal in Nederland kundige begeleiding aan te bieden.

Website: HSP begeleiding Nederland.

 
LFLLOGOsite.jpg

Life for Life project

Het ‘Life for Life project’ is een humaan initiatief van Instituut EszenzZ en is actief sinds 1 januari 2017. Het Life for Life project is bedoeld voor diegenen zonder financiële draagkracht.

De praktische uitvoering van dit project wordt gedaan door de meeste psychologen, therapeuten en begeleiders die werkzaam zijn in ons integraal gezondheidscentrum EszenzZ Centre te Amsterdam.

Meer informatie vind je op de website van het EszenzZ Centre.

 
green-facebook.png

Instituut EszenzZ facebook

Dagelijkse quotes, diverse artikelen, blogs en inzichten met een vleugje humor op de Instituut EszenzZ facebook pagina.

Word gerust ook lid of volg ons.   

 

 
Klachtenportaalzorg logo.png

Klachtenportaal Zorg

Instituut EszenzZ staat voor kwaliteit en wij streven ernaar om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn over onze dienstverlening, neem dan contact op via info@eszenzz.nl of via 0227-608959. Wij proberen samen met u tot een passende oplossing te komen.

Instituut EszenzZ is aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Komen we er samen niet uit, dan kunt u uw klacht doorsturen naar onze klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris van Klachtenportaal Zorg kan u ondersteunen en adviseren bij het indienen van uw klacht. Ook zal de klachtenfunctionaris voor u bemiddelen.