Instituut EszenzZ
 
Gecertificeerd_HSP_begeleider.png

HSP begeleiding Nederland

Ons landelijk netwerk van HSP begeleiders bestaat uit personen die de intensieve leergang 'HSP begeleider' hebben gevolgd bij Instituut EszenzZ. 

Zij worden weergegeven op onze gespecialiseerde website: 'HSP begeleiding Nederland.'

Door dit landelijke netwerk zijn er zo'n 60 opgeleide HSP begeleiders vindbaar in Nederland. Het netwerk groeit elk jaar met als doel overal in Nederland kundige begeleiding aan te bieden.

Website: HSP begeleiding Nederland.

 
green-facebook.png

Instituut EszenzZ Facebook

Dagelijkse quotes, diverse artikelen, blogs en inzichten met een vleugje humor op de Instituut EszenzZ facebook pagina.

Word ook lid of volg ons.   

 

 
Klachtenportaalzorglogo.png

Klachtenportaal Zorg

Instituut EszenzZ staat voor kwaliteit en wij streven ernaar om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op of via 0228 23 50 23. Wij proberen samen met u tot een passende oplossing te komen.

Instituut EszenzZ is aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Komen we er samen niet uit, dan kunt u uw klacht doorsturen naar onze klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris van Klachtenportaal Zorg kan u ondersteunen en adviseren bij het indienen van uw klacht. Ook zal de klachtenfunctionaris voor u bemiddelen.

 
Aqualine waterfilters eszenzz.png

Aqualine waterfiltersystemen

Instituut EszenzZ is dealer van Tradeline.

Wij verkopen de beste Aqualine waterfiltersystemen voor thuisgebruik.  

Waarom?
Fabrikanten in het Westen ontwikkelen waterfilters die alleen water filteren.

Fabrikanten in het Zuid-Korea en Japan kijken naar het totaal plaatje. Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water. Ze kijken dan hoe ze dit proces zoveel mogelijk in hun waterfilter kunnen toepassen. In die landen houden ze zich met gezondheid bezig voor lichaam en geest. Niet alleen het beste water voor hooggevoelige personen, maar voor iedereen!

Enthousiast geworden door hun zienswijze op gezond water voor lichaam en geest (en door zelf al jaren dit systeem te gebruiken) zijn wij dealer geworden van de Aqualine waterfiltersystemen.

Filteren, mineraliseren, vitaliseren en met de nieuwe filters ook het alkaliseren!

We hebben diverse modellen op onze locatie. Kom eens proeven!

Meer informatie? Neem contact met ons op.