Instituut EszenzZ
 
Gecertificeerd_HSP_begeleider.png

HSP begeleiding Nederland

Ons landelijk netwerk van HSP begeleiders bestaat uit personen die de intensieve leergang 'HSP begeleider' hebben gevolgd bij Instituut EszenzZ. 

Zij worden weergegeven op onze gespecialiseerde website: 'HSP begeleiding Nederland.'

Door dit landelijke netwerk zijn er zo'n 60 opgeleide HSP begeleiders vindbaar in Nederland. Het netwerk groeit elk jaar met als doel overal in Nederland kundige begeleiding aan te bieden.

Website: HSP begeleiding Nederland.

 
green-facebook.png

Instituut EszenzZ Facebook

Dagelijkse quotes, diverse artikelen, blogs en inzichten met een vleugje humor op de Instituut EszenzZ facebook pagina.

Word gerust ook lid of volg ons.   

 

 
Klachtenportaalzorglogo.png

Klachtenportaal Zorg

Instituut EszenzZ staat voor kwaliteit en wij streven ernaar om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op of via 0228 23 50 23. Wij proberen samen met u tot een passende oplossing te komen.

Instituut EszenzZ is aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Komen we er samen niet uit, dan kunt u uw klacht doorsturen naar onze klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris van Klachtenportaal Zorg kan u ondersteunen en adviseren bij het indienen van uw klacht. Ook zal de klachtenfunctionaris voor u bemiddelen.

 
eszenzz_zentherapie_logo-2024.png

Workshop - Zentherapie - tweedaagse: 25 nov en 16 dec 2023!

Deze werkwijze binnen de Zentherapie is een effectieve manier voor verwerking van (oud) zeer en is een directe werkvorm. Daardoor is het merendeels een kortdurende toepassing in de individuele begeleiding. Het is mede geschikt voor diegenen die werken binnen de regressietherapie en hypnotherapie. Ook zorgt het werk voor een versterking van de identiteit (Ik-sterkte) wat natuurlijk weer doorwerkt in het dagelijks functioneren. In deze tweedaagse zullen beide aspecten uitvoerig aan bod komen en worden geoefend zodat het later kan worden toegepast in de eigen praktijk.

Schrijf je nu in!

Klik voor meer info.