Instituut EszenzZ
 

EszenzZ Centre

Gezondheidscentrum EszenzZ Centre Amsterdam.jpg

 

EszenzZ Centre gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum 'EszenzZ Centre' maakt onderdeel uit van Instituut EszenzZ.

Het is het eerste integrale gespecialiseerde gezondheidscentrum in Nederland voor Hoog Sensitieve Personen (HSP), bewustwording en persoonlijke ontwikkeling te Amsterdam.

In deze drie doelgroepen werken verschillende zelfstandige psychologen, therapeuten en begeleiders. Voor jou als HSP kan dat veel voordeel geven daar diverse specialiteiten en disciplines in één (HSP) centrum aanwezig zijn. De begeleidingen en therapieën zijn voor én door HSP´s.

Door ons eigen HSP-zijn kennen en weten we precies de lasten, de valkuilen, de mogelijkheden en de kwaliteiten. Uiteraard kan er binnen het HSP centrum een vorm van onderlinge samenwerking zijn die ervoor zorgt dat je gekozen doelstellingen zo optimaal mogelijk kunnen worden gerealiseerd. Die samenwerking gebeurt eventueel zelfs met therapeuten die niet binnen ons centrum werkzaam zijn, met als doel een zo groot mogelijk resultaat te behalen voor jou. Natuurlijk ben je zelf helemaal vrij te kiezen wat voor jezelf het beste lijkt. Als voorbeeld zou je kunnen denken dat je als hoog sensitief persoon werkt aan het leren omgaan met externe en interne prikkels. In sommige situaties blijkt de wens te bestaan om in een specifieke situatie aanvullende ondersteuning te verkrijgen gedurende het proces. Wellicht is er een begeleider die samen in overleg met jou kijkt naar bijvoorbeeld een combinatie met lichaamswerk of meditatievormen, of is er wellicht een natuurgeneeskundige aanvulling nodig. Het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ons gespecialiseerd HSP centrum biedt door de aanwezige specialisaties voor vrijwel iedere HSP een uitkomst. Van jong tot oud. Onze cliënten reizen inmiddels uit heel Nederland en België naar Amsterdam voor onze begeleidngen. We hebben door ons ruime aanbod vrijwel geen lange wachttijden. Ons streven is namelijk om iedereen een kundige begeleiding te overhandigen zonder lange wachtlijsten zodat je snel aan de slag kunt gaan.

Alle therapeuten en begeleiders hebben een gedegen opleiding genoten en zijn vaak lid van een erkende beroepsvereniging. Zo behoren (gedeeltelijke) vergoedingen van je verzekeraar veelal tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook bij Instituut EszenzZ en/of het EszenzZ Centre terecht indien je geen HSP bent en andere lasten ervaart.

Algemene informatie over hooggevoeligheid en de kenmerken vind je op de pagina Hoog Sensitieve Personen.

 

Impressie

Praktijkruimte Amsterdam.jpeg

 

Aanbod

Binnen het EszenzZ Centre werken verschillende psychologen, therapeuten en begeleiders. Er worden diverse disciplines aangeboden zoals: psychologische begeleiding, hypnotherapie, HSP begeleiding individueel, loopbaanbegeleiding, homeopathie, emdr, healing, coaching en counselling, burnout begeleiding, begeleiding bij eetstoornissen, persoonlijke ontwikkeling, fibromyalgie en Reiki. Tevens worden er educatieve leergangen aangeboden voor professionals.

 

EszenzZ Centre website

Door de snelle groei van Instituut EszenzZ heeft het gezondheidscentrum 'EszenzZ Centre' per 1 mei 2009 een eigen website gekregen. 

Dat maakt het geheel overzichtelijker en je kan direct contact leggen met een psycholoog, therapeut of begeleider. Ons streven is om je vragen binnen 24 uur via mail te beantwoorden of wellicht direct via onze chatmodule. Ook op dit vlak willen we je een goede service bieden.

Merendeels is een vrijblijvend individueel kennismakingsgesprek mogelijk.

Neem ook eens een kijkje in het EszenzZ Centre.

 

Impressie

Interieur 2.jpg

 

Wil je bij ons werken?

Zoek je een (extra) geschikte praktijkruimte te huur voor één of meerdere dagdelen per week? Heb je een gedegen opleiding genoten? Ben je (hooggevoelig) psycholoog, therapeut, coach of begeleider die zelfstandig binnen ons integrale gezondheidscentrum wil werken? Passen je werkzaamheden in één van de doelgroepen hooggevoeligheid, bewustwording of persoonlijke ontwikkeling? Vind je het interessant om in een informele, gezellige, actieve, gespecialiseerde werkomgeving te praktiseren? 

Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en meer informatie over onze gunstige voorwaarden.

 

Impressie

Spreekkamer EszenzZ Centre Amsterdam.jpeg

 

Wat kunnen we je bieden?

Ons gezondheidscentrum is gevestigd op de eerste verdieping in het gezondheidsgebouw Banne Buiksloot te Amsterdam. 

 • Ruime volledig ingerichte sfeervolle kamers.
 • Mogelijkheid in een dagdeel (4 1/2 uur per dagdeel) te huren, 7 dagen per week.
 • Gunstige tarieven, geen vervelende jaarcontracten.
 • Nieuw! Werk de eerste maand helemaal gratis!
 • Aantrekkelijk voor starters.
 • Een ruime afzonderlijke wachtkamer.
 • Makkelijk bereikbaar vanaf de ring A10.
 • Eigen keuken en toiletgroep.
 • Gratis parkeren en voldoende parkeerplaatsen op 2 minuten loopafstand.
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Gratis consumpties (koffie, thee, soep).
 • Gratis internetgebruik.
 • Vrij gebruik van behandeltafels en/of sofa's.
 • De mogelijkheid over een compacte cursusruimte te beschikken.
 • Goedkoop en veilig lockerverhuur.
 • Mogelijkheden voor uitgebreide praktijkvermelding op onze website incl. agenda.
 • Een gemoedelijke sfeer met fijne collega's.

Neem voor meer informatie contact op via ons algemene nummer voor de huidige mogelijkheden binnen het Eszenzz Centre: 0228 23 50 23.

 

Impressie

Cursusruimte.jpeg