Instituut EszenzZ
 
logo boeddha centre.png

Boeddha Centre

Onze winkel 'Boeddha Centre' is een typisch voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Doordat we onder andere werken vanuit boeddhistisch psychologische visies kregen we van tevreden cliënten wel eens een Boeddha beeld cadeau. Natuurlijk hadden we al wat mooie beelden staan, maar door deze verzamelde cadeautjes begonnen onze bezoekers te vragen of we ook beelden verkochten. Standaard zeiden we dat het niet het geval was, totdat we 'toevallig' in aanmerking kwamen met iemand die beschikte over een groothandel in oosterse artikelen. Toen was natuurlijk het einde zoek en zijn we onze passie gestart!

Inmiddels beschikken we over een prachtig assortiment. Van exclusief bemachtigde beelden tot kleinere exemplaren, aziatische kunstobjecten, levensechte monniken en originele cadeau artikelen. 
 
Het Boeddha Centre ontstond online als winkel op 13 juli 2015 en omdat het zo snel groeit openen we officieel op 21 augustus 2021 ook onze fysieke winkel aan de Dorpsstraat 84-86 te Wevershoof! Bezoekers kunnen daar op afspraak komen kijken.

Een kleine voorbeeld impressie van het Boeddha Centre wordt hieronder weergegeven, maar de website is ook rechtstreeks te bezoeken via www.boeddhacentre.nl. Natuurlijk vind je op de genoemde website ook inhoudelijke algemene informatie over de beelden en de belangrijkste betekenissen. 

We vinden het belangrijk dat je weet en voelt wat je koopt. Vrijwel ieder bronzen beeld is een uniek product en daarom veelal niet meer bij te bestellen. De meeste artikelen zijn op voorraad en verdienen een bijzondere plek in huis. 

Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig.

Neem snel een kijkje: www.boeddhacentre.nl.

We hopen dat je net als wij, veel plezier van je aankoop mag beleven. 

Alvast hartelijk dank voor je bezoek! 

Instituut EszenzZ 
Boeddha Centre
Dorpsstraat 84-86 
1693 AH Wervershoof

Algemeen telefoonnummer: 0228 23 50 23.