Instituut EszenzZ
 
Cursussenlogo2021.png

Opleiding en workshops voor therapeuten, psychologen en coaches

We zijn blij je steeds meer interessante workshops en specialisaties te kunnen aanbieden! Ons streven is om onze effectief gebleken methode en technieken steeds verder te gaan delen met therapeuten, psychologen, coaches, counselors en begeleiders. Dergelijke technieken zijn zeer ondersteunend in therapieprocessen die je met je cliënten heel praktisch kunt toepassen. Onze ervaring is dat dergelijke specialisaties voor jaren kunnen worden geïntegreerd zodat je als therapeut ook zelf creatief verder kunt groeien in de aangeboden visies. Je eigen inbreng is belangrijk zodat het ook steeds meer jouw eigenheid wordt.

Op dit moment bieden we in januari 2022 de leergang HSP begeleider aan in maar liefst tien dagen voor een zeer interessante prijs! Tevens starten we voor professionals de workshop 'Ontdek je kracht en kom tot bloei'. Aan de hand van het nieuwe boek 'Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben' leer je cliënten omgaan met lasten omtrent hun hooggevoeligheid. Of voor diegenen die werken met het innerlijk kind of met cliënten die kampen met een negatief zelfbeeld. 

Tevens starten we met de workshop 'De vier talen', waarbij je de ander leert middels introspectie effectieve keuzes te maken in het dagelijks leven aan de hand van diverse talen die in ons leven. Deze workshop is ook zeer ondersteunend in het algemene therapieproces.

Ook starten we voor het eerst met de workshop 'Mister Mind' waarbij mensen leren zich te disidentificeren met hun gedachten om zich vrijer, lichter en rustiger te voelen. Piekeren en malen, rampdenken en doemdenken worden hiermee gereduceerd.

Omdat we al jaren zien dat HSP's echt moeite kunnen ervaren omtrent het aanbrengen planning en structuur, is er een effectieve cliëntgerichte wijze van planning ontstaan middels de praktische 'Activiteitenlijn'. Ook deze werkwijze is nu beschikbaar zodat je in je praktijk HSP cliënten kunt begeleiden die hiervan lasten ondervinden.

Diverse onderdelen maken al jaren deel uit van de opleiding HSP begeleider en zijn zeer gewenste handvaten en tools geworden waar inmiddels veel therapeuten in Nederland mee werken.

We zien je graag bij een van onze activiteiten in ons nieuwe pand in Wervershoof!