Instituut EszenzZ
 
HSP rust plek.jpeg

Kom tot jezelf!

Soms kennen we het allemaal wel, de wens om eventjes weg te zijn van alles en iedereen. Een moment met jezelf zijn, geen druk, geen dagelijkse prikkels, geen verplichtingen, geen gezeur maar even meer de stilte in, meditatief zijn met jezelf, met een boek, met niets en niemand…

We horen deze wens van veel mensen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je het even niet meer weet wat betreft je werksituatie, of je relatie. Dat je ruimte wil voor jezelf om te bezinnen, of om tot rust te komen. Om meer de stilte te ervaren in natuurlijke eenvoud in een andere omgeving dan je bent gewend.

Ook zijn er mensen die een omgeving zoeken voor inspiratie, of voor een stille ruimte om te kunnen schrijven aan een boek. Uiteraard zijn er ook hoog sensitieve personen die mentaal even willen uitwaaien en willen wandelen, al dan niet met een wandelcoach die je desgewenst professioneel kan ondersteunen in je proces. Maar tevens diegenen die gewoon willen uitkijken op het verre niets en de vogels, heerlijk zitten aan het water of hangen in de hangmat, mediterend op het gras, of in vrijheid aandacht geven aan yoga in de zon… en gewoon lekker een duik nemen in het verfrissende zwembad.

Speciaal voor diegenen is er los van Instituut EszenzZ het 'Zen Guesthouse' gerealiseerd! Een fijn, warm, kleurrijk, basic privé gastenverblijf met oosterse tinten.

In de omgeving kun je heerlijk wandelen in het dorp Wervershoof of in de natuur en het strandje bij het IJsselmeer. Ook zijn er rondom vele mooie, leuke en levendige dorpjes waar je desgewenst ook een kijkje kunt nemen. Want dat alles bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Uiteraard ben je ook welkom als je samen met je partner een paar dagen er lekker tussenuit wil in het mooie schone West-Friese land!

Wil je meer informatie over de betaalbare mogelijkheden?
Kijk dan op de website van het Zen Guesthouse.

Je kunt ook rechtsreeks contact opnemen met Seraphim Berger: 06 1808 9993.